⏪ترتيب:-
◀گدامڙي اڌپاء
◀پاڻي پاء
◀لوڻ ضرورت آھر
◀کنڊ 4 چمچا ننڍا
◀جيرو ڀڳل پائوڊر اڌ چمچو
◀سائو مرچ 1 عدد
◀ڳاڙھا مرچ ضرورت آھر
◀ ڏونگهي ٻورو 4 ننڍا چمچا
◀ ڏونگهي ٻورو 4 ننڍا چمچا
◀مڪئي اٽو چمچو ننڍو
⏪ترڪيب:-
◀سائو مرچ گهوٽجي.
◀گدامڙي کي پاڻي ۾ پسائي ملي ڇاڻي ۾ ڇاڻجي ۽ پاڻي محفوظ رکجي.
◀پوء پاڻيء ۾ لوڻ ۔ مرچ ۔ ڏونگهي ٻورو ۔ مڪئي اٽو ۔ جيرو پائوڊر ۽ کنڊ وجهي ملائجي.
◀ٻہ ٽي اوٻارا ڏجن گهاٽي ٿئي تہ لاھجي.
◀ڪباب يا ڪنھن ٻي شي سان گڏ کائڻ لاء لذيذ چٽڻي تيار آھي.
◀نوٽ:- ھي چٽڻي 6 کان 8 ماڻھن لاء ڪافي آھي.
0 comments:
Post a Comment