Tuesday 30 April 2019

گدامڙي جي چٽڻي🌷اصغر ساگر🌷

⏪ترتيب:-
◀گدامڙي                 اڌپاء
◀پاڻي                     پاء
◀لوڻ                      ضرورت آھر
◀کنڊ                       4 چمچا ننڍا
◀جيرو ڀڳل پائوڊر    اڌ چمچو
◀سائو مرچ              1 عدد
◀ڳاڙھا مرچ              ضرورت آھر
◀ ڏونگهي ٻورو         4 ننڍا چمچا
◀مڪئي اٽو             چمچو ننڍو

⏪ترڪيب:-
◀سائو مرچ گهوٽجي.
◀گدامڙي کي پاڻي ۾ پسائي ملي ڇاڻي ۾ ڇاڻجي ۽ پاڻي محفوظ رکجي.
◀پوء پاڻيء ۾ لوڻ ۔ مرچ ۔ ڏونگهي ٻورو ۔ مڪئي اٽو ۔ جيرو پائوڊر ۽ کنڊ وجهي ملائجي.
◀ٻہ ٽي اوٻارا ڏجن گهاٽي ٿئي تہ لاھجي.
◀ڪباب يا ڪنھن ٻي شي سان گڏ کائڻ لاء لذيذ چٽڻي تيار آھي.
◀نوٽ:- ھي چٽڻي 6 کان 8 ماڻھن لاء ڪافي آھي.

هي ليک پنهنجي دوستن ۽ ساٿين سان ونڊ ڪريو

MyDairyAsgharSagar

Author & Editor

0 comments:

Post a Comment