⏪ترتيب:
◀پٽاٽا اڌ ڪلو
◀ٽماٽا پاء
◀ساوا مرچ 4 عدد
◀بصر 2 عدد
◀تيل ضرورت آھر
⏪ترڪيب:
◀پٽاٽن کي گولائي ۾ ٿلهي ڪاتر ڪجي.
◀ديڳڙي باھ تي رکي پٽاٽن جي ڪاتر ۽ پاڻي وجهو. پاڻي ايترو ھجي جنھن ۾ ڪاتر ٻڏي سگهي.
◀باھ ڏيئي ڍڪ ڏيئي ڇڏجي.
◀جڏھن ٻاڦ نڪرڻ لڳي تہ ڍڪ لاھي جاچ وٺجي تہ پٽاٽا ڳريا آھن يا نہ.
◀جي پٽاٽا ڪجھ ڳريا آھن تہ بصر جي ڪاتر ۔ ٽماٽي جي ڪاتر ۔ لوڻ ۔ مرچ ٻوڙ ۾ وجهجي.
◀جيڪڏھن پٽاٽن ۾ پاڻي ۾ ٿورو پاڻي آھي تہ ٺيڪ نہ تہ ٿورڙو پاڻي وجهجي.
◀ڏھن منٽن کان پوء وري ڍڪ کولجي.
◀آخر ۾ ٿورو تيل وجهي گهمائجي.
◀ٿوري دير لاء ڍڪ ڏيئي پوء ٻوڙ لاھي وٺجي.
◀مزيدار پٽاٽن جو ٻوڙ تيار آھي.
0 comments:
Post a Comment