Saturday 20 April 2019

گل گوبي جا ڪباب🌷اصغر ساگر🌷

⏪ترتيب:
◀گل گوبي                    پاء
◀ميدو                         پاء
◀مڪئي اٽو                 اڌ پاء
◀بيدي جي اڇاڻ           هڪ عدد (زردي بنا)
◀ڀڳل جيرو پيٺل          اڌ چمچو
◀ڌاڻا پيٺل                    چمچو
◀ساوا مرچ سنهي ڪاتر  2 عدد
◀گدامڙي                      آنو
 لوڻ                               ضرورت موجب
◀ڪارا مرچ                  چمچي جو چوٿون حصو
◀تيل (ترڻ لاءِ)              ضرورت موجب.

⏪ترڪيب:

◀پھرين گدامڙي پاڻي اڌ پاء ۾ ملجي ۽ مھٽجي.
◀ھاڻي گدامڙي جي پاڻي کي ڇاڻي ذريعي ڇاڻي ٿانو ۾ رکجي.
◀ھاڻي ان گدامڙي جي پاڻي کي گرم ڪري آنو بچائجي.
◀ھاڻي  گل گوبي جي سنهي ڪاتر ڪجي.
◀گل گوبي جي سنهي ڪاتر ۔ ميدو ۔ مڪئي اٽو ۔ جيرو پيٺل ۔ ڌاڻا پيٺل ۔ ساوا مرچ سنهي ڪاتر ۔ بيدي جي اڇاڻ ۔ ڪارا مرچ پيٺل ۽ لوڻ ملائجي رلائجي.
◀مٿان گدامڙي جو پاڻي ٿورو ٿورو ملائي ڳوھي ھڪ ڪجي.
◀ھاڻي بيدي جي اڇاڻ ملائجي.
◀ھاڻي شامي ڪباب ٺاھيو.
◀ڪڙهائي ۾ ڪوڪنگ آئل وجهي هلڪي باھ تي 2 منٽ گرم ڪريو.
◀ھاڻي ٻہ ٻہ يا ٽي ٽي ڪباب ھيٺان مٿان پچائيندا وڃو.
◀مزيدار گل گوبي جا شامي ڪباب ٿيار آھن.

هي ليک پنهنجي دوستن ۽ ساٿين سان ونڊ ڪريو

MyDairyAsgharSagar

Author & Editor

0 comments:

Post a Comment