◀گل گوبي پاء
◀ميدو پاء
◀مڪئي اٽو اڌ پاء
◀بيدي جي اڇاڻ هڪ عدد (زردي بنا)
◀ڀڳل جيرو پيٺل اڌ چمچو
◀ڌاڻا پيٺل چمچو
◀ساوا مرچ سنهي ڪاتر 2 عدد
◀گدامڙي آنو
لوڻ ضرورت موجب
◀ڪارا مرچ چمچي جو چوٿون حصو
◀تيل (ترڻ لاءِ) ضرورت موجب.
⏪ترڪيب:
◀پھرين گدامڙي پاڻي اڌ پاء ۾ ملجي ۽ مھٽجي.
◀ھاڻي گدامڙي جي پاڻي کي ڇاڻي ذريعي ڇاڻي ٿانو ۾ رکجي.
◀ھاڻي ان گدامڙي جي پاڻي کي گرم ڪري آنو بچائجي.
◀ھاڻي گل گوبي جي سنهي ڪاتر ڪجي.
◀گل گوبي جي سنهي ڪاتر ۔ ميدو ۔ مڪئي اٽو ۔ جيرو پيٺل ۔ ڌاڻا پيٺل ۔ ساوا مرچ سنهي ڪاتر ۔ بيدي جي اڇاڻ ۔ ڪارا مرچ پيٺل ۽ لوڻ ملائجي رلائجي.
◀مٿان گدامڙي جو پاڻي ٿورو ٿورو ملائي ڳوھي ھڪ ڪجي.
◀ھاڻي بيدي جي اڇاڻ ملائجي.
◀ھاڻي شامي ڪباب ٺاھيو.
◀ڪڙهائي ۾ ڪوڪنگ آئل وجهي هلڪي باھ تي 2 منٽ گرم ڪريو.
◀ھاڻي ٻہ ٻہ يا ٽي ٽي ڪباب ھيٺان مٿان پچائيندا وڃو.
◀مزيدار گل گوبي جا شامي ڪباب ٿيار آھن.
0 comments:
Post a Comment