Tuesday, 23 April 2019

سادا چانور🌷حاجي خان دريشاڻي🌷



⏪ ترتيب:
◀چانور       ھڪ ڪلو
◀پاڻي         ڏيڍ ڪلو
◀تيل          اڌ چمچو
◀ لوڻ         حسب ضرورت
⏪ترڪيب:
◀ھڪ ديڳڙي ۾ پاڻي ڀري چلھ تي رکجي.
◀پاڻي اٻري تہ ان ۾ چانور وجهجن.
◀ٿوري دير کان پوء چمچو ھلائيندو رھجي.
◀چانور چمچي سان ٿورا ڪڍي ڏسجن.
◀جيڪڏھن اڌ ڪچا پڪا لڳن تہ لاھجن.
◀ھاڻي چانورن مان پاڻي ڪڍي چانور رکجن.
◀ھاڻي ديڳڙي ۾ اڌ چمچو تيل وجهجي.
◀ھڪ ننڍو ڦوٽو وجهي ڀڃجي.
◀مٿان ننڍو ڪوپ پاڻي ۽ لوڻ وجهي چانور وجهجن.
◀چانورن کي چمچي سان ھلائي دم تي رکجي.
◀5 منٽن کان پوء چانور ڏسجن. چانور تيار ٿي ويا ھوندا.
◀چانور پچي ويا ھجن تہ لاھجن نہ تہ ٿورو دم اڃان ڏجي.
◀چانور تيار آھن.

هي ليک پنهنجي دوستن ۽ ساٿين سان ونڊ ڪريو

MyDairyAsgharSagar

Author & Editor

0 comments:

Post a Comment