⏪ ترتيب:
◀چانور ھڪ ڪلو
◀پاڻي ڏيڍ ڪلو
◀تيل اڌ چمچو
◀ لوڻ حسب ضرورت
⏪ترڪيب:
◀ھڪ ديڳڙي ۾ پاڻي ڀري چلھ تي رکجي.
◀پاڻي اٻري تہ ان ۾ چانور وجهجن.
◀ٿوري دير کان پوء چمچو ھلائيندو رھجي.
◀چانور چمچي سان ٿورا ڪڍي ڏسجن.
◀جيڪڏھن اڌ ڪچا پڪا لڳن تہ لاھجن.
◀ھاڻي چانورن مان پاڻي ڪڍي چانور رکجن.
◀ھاڻي ديڳڙي ۾ اڌ چمچو تيل وجهجي.
◀ھڪ ننڍو ڦوٽو وجهي ڀڃجي.
◀مٿان ننڍو ڪوپ پاڻي ۽ لوڻ وجهي چانور وجهجن.
◀چانورن کي چمچي سان ھلائي دم تي رکجي.
◀5 منٽن کان پوء چانور ڏسجن. چانور تيار ٿي ويا ھوندا.
◀چانور پچي ويا ھجن تہ لاھجن نہ تہ ٿورو دم اڃان ڏجي.
◀چانور تيار آھن.
◀پاڻي اٻري تہ ان ۾ چانور وجهجن.
◀ٿوري دير کان پوء چمچو ھلائيندو رھجي.
◀چانور چمچي سان ٿورا ڪڍي ڏسجن.
◀جيڪڏھن اڌ ڪچا پڪا لڳن تہ لاھجن.
◀ھاڻي چانورن مان پاڻي ڪڍي چانور رکجن.
◀ھاڻي ديڳڙي ۾ اڌ چمچو تيل وجهجي.
◀ھڪ ننڍو ڦوٽو وجهي ڀڃجي.
◀مٿان ننڍو ڪوپ پاڻي ۽ لوڻ وجهي چانور وجهجن.
◀چانورن کي چمچي سان ھلائي دم تي رکجي.
◀5 منٽن کان پوء چانور ڏسجن. چانور تيار ٿي ويا ھوندا.
◀چانور پچي ويا ھجن تہ لاھجن نہ تہ ٿورو دم اڃان ڏجي.
◀چانور تيار آھن.
0 comments:
Post a Comment