⏪ترتيب:
◀کير ڪلو
◀ڏھي سيباڻ حسب ضرورت
⏪ترڪيب:
◀کير کي گرم ڪري پاٽڙي ۾ وجهي ڏھي جو سيباڻ ملائجي.
◀جيڪڏھن اونهارو ھجي ان کي وائوکي جڳھ ۾ رکجي.
◀جيڪڏھن سيارو آھي تہ پاٽڙي کي بند جڳھ ۾ رکجي.
◀جيڪڏھن توھان چاھيو ٿا تہ ڏھي گهاٽي بيھي ان ۾ ننڍو چمچو مڪئي اٽو سيباڻ وقت ملائي رکجي.
◀ڏھي ٻن ڪلاڪن ۾ تيار ٿي ويندي.
◀بھتر آھي تہ رات جو ٺاھجي ۽ صبح جو استعمال ڪجي.
0 comments:
Post a Comment