Sunday, 28 April 2019

ڏھي ٺاھڻ🌷اصغر ساگر🌷

⏪ترتيب:
◀کير                 ڪلو
◀ڏھي سيباڻ      حسب ضرورت

⏪ترڪيب:
◀کير کي گرم ڪري پاٽڙي ۾ وجهي ڏھي جو سيباڻ ملائجي.
◀جيڪڏھن اونهارو ھجي ان کي وائوکي جڳھ ۾ رکجي.
◀جيڪڏھن سيارو آھي تہ پاٽڙي کي بند جڳھ ۾ رکجي.
◀جيڪڏھن توھان چاھيو ٿا تہ ڏھي گهاٽي بيھي ان ۾ ننڍو چمچو مڪئي اٽو سيباڻ وقت ملائي رکجي.
◀ڏھي ٻن ڪلاڪن ۾ تيار ٿي ويندي.
◀بھتر آھي تہ رات جو ٺاھجي ۽ صبح جو استعمال ڪجي.

هي ليک پنهنجي دوستن ۽ ساٿين سان ونڊ ڪريو

MyDairyAsgharSagar

Author & Editor

0 comments:

Post a Comment